rezoluție

Posted on January 3, 2019 in journal

Anul 2019 a început așa mai molcom, dar cu potențial de a se transforma într-un an fenomenal. Ceea ce mi-aș și dori. Iar ca ceva extraordinar să se întâmple depinde doar de mine, de acțiunile întreprinse cu pași mărunți dar siguri pentru a proiecta în realitate toate planurile și visurile pe care le trăiesc momentan doar în imaginație.

Voi renunța rând pe rând, hotărât, fără a mai privi în urmă, la toate influențele toxice din viața mea, fie că sunt ele impersonate de oameni, situații sau obiceiuri nocive care îmi distrug sănătatea. Voi aborda cu calm situațiile dificile și voi rezolva problemele care mi se aștern în față. Sau le voi ocoli, după caz, dacă este posibil și dacă acțiunea de acest tip m-ar scuti de un efort inutil.

Nu mă voi opri nici o clipă din a învăța lucruri noi și a îmi ține mintea și simțurile ascuțite la ceea ce se întâmplă jur, voi crea oportunități și voi găsi mereu curajul de a învinge rând pe rând fricile ce mă opresc să pășesc în afara zonei de confort.

Nu voi renunța nici o clipă la ceea ce îmi place pentru că asta ar însemna să renunț la mine, să las o carcasă goală care se târăște zi de zi într-o rutină amețitoare și letală. Îmi voi cultiva mereu talentele și nu le voi mai lăsa să lâncezească și să putrezească încet sub auspiciul ignoranței și al părerii celorlalți.

Mă voi ridica de fiecare dată când voi cădea și voi merge mai departe indiferent de situație. Voi eșua în nenumărate rânduri și voi încerca din nou. De fiecare dată, până voi reuși. Voi trăi doar prezentul și voi privi mereu cu încredere spre viitor oricât de imposibilă ar fi situația în care mă aflu.

Voi iubi cu încredere, cu inima deschisă și fără teamă.